Lessen

WAT?

Heb je altijd al willen leren schaken of wil je je schaaktechniek nog wat aanscherpen? De Rode loper biedt tijdens het eerste semester schaaklessen aan op verschillende niveaus.

De lessen zijn gebaseerd op de populaire stappenmethode. Voor de beginnende groep is geen voorgaande schaakkennis nodig. Tijdens de lessen zullen de spelregels, het creëren van een aanvallen, het opstellen van een verdediging en mat zetten behandeld worden. De lessen voor de gevorderde groep(en) zullen vooral gaan over verschillende tacktieken en trucjes die je in je spel kan verwerken.

PRAKTISCH

De lessenreeks bestaat uit acht lessen die op acht opeenvolgende dinsdagavonden (17/10, 24/10 , 31/10, 7/11, 14/11, 21/11, 28/11 en 5/12) tussen 19u en 20u30 zullen plaatsvinden op de AP hogeschool campus Noorderplaats. Als je bent ingeschreven krijg je nog een mail met meer informatie enkele dagen voor de start van de lessen.

Inschrijven voor de lessenreeks is verplicht en gratis voor leden van de Rode Loper. Als je nog geen lid bent, kan je dit altijd worden op een clubavond of wordt hier lid.

Inschrijven kan hier.

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag